Home CannaBusiness 22nd Century lanceert MAGIC 0 Very Low Nicotine-sigaretten in Frankrijk

22nd Century lanceert MAGIC 0 Very Low Nicotine-sigaretten in Frankrijk

0
0

CLARENCE, N.Y.–(BUSINESS WIRE)–22nd Century Group, Inc. (NYSE MKT:XXII), een plantenbiotechnologiebedrijf dat een leider is op het gebied van de vermindering van risico’s van tabaksgebruik, heeft vandaag de ontvangst van een eerste bestelling van MAGIC 0 Very Low Nicotine-sigaretten bekendgemaakt van de Franse distributeur, Royal Distribution. Vanaf juni zal Royal Distribution het merk MAGIC promoten en verkopen in Frankrijk als ‘s werelds tabaksigaret met het laagste nicotinegehalte. Royal Distribution verwacht dat het tot eind 2016 MAGIC 0-sigaretten zal hebben geplaatst in meer dan 750 tabakswinkels in heel Frankrijk.

22nd Century is ook in onderhandeling met distributeurs in verschillende andere landen om meer Europese rokers die hun blootstelling aan nicotine willen verminderen kennis te laten maken met MAGIC 0 Very Low Nicotine-sigaretten. Het bedrijf verwacht de uitrol van MAGIC 0 in Europa en andere markten te versnellen in de komende maanden. De Amerikaanse website van MAGIC, www.magiccigarettes.com, is beschikbaar in 8 talen, waaronder Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Duits, Chinees en Japans, en geeft details over de wetenschap die de sigaretten met het laagste nicotinegehalte ter wereld mogelijk maakt – en dit alles zonder kunstmatige extractie of chemische processen.

Dhr. Mourad Senouci, directeur en mede-eigenaar van Royal Distribution, verklaarde: “MAGIC is anders dan alle andere sigarettenmerken op de Franse markt. Royal Distribution is altijd een trendsetter geweest, en dit zal ook het geval zijn met MAGIC. We zullen onze marketing richten op de unieke voordelen van MAGIC en op de tabak met het zeer lage nicotinegehalte ervan.”

De MAGIC-sigaretten van 22nd Century worden gemaakt met de eigen Very Low Nicotine-tabak van het bedrijf en worden namens 22nd Century gefabriceerd voor de verkoop in Europa door Orion Tobacco Corporation. MAGIC 0-sigaretten zijn ontwikkeld om kritische consumenten aan te trekken en gepositioneerd om te concurreren met premium sigarettenmerken. MAGIC 0-sigaretten leveren slechts 0,04 mg nicotine per sigaret op: 95% minder nicotine dan de conventionele sigarettenmerken. De gepatenteerde tabak waarvan gebruik gemaakt wordt in MAGIC-sigaretten wordt gekweekt op onafhankelijk bezeten boerderijen in de Verenigde Staten. Het levert een buitengewone sigaret op met de volle smaak van een conventionele sigaret, maar met een niet-verslavend gehalte aan nicotine. In tegenstelling tot conventionele sigaretten worden MAGIC-sigaretten gemaakt met een speciaal koolstoffilter dat zorgt voor een volle luchtstroom voor een rookervaring die door rokers wordt beschreven als ‘uitzonderlijk zacht en rijk.’

“De implicaties voor de volksgezondheid van een nagenoeg nicotinevrije tabaksigaret zijn enorm en 22nd Century is er trots dat het zich in een positie bevindt om een dergelijk belangrijk product op de markt te brengen in Frankrijk,” aldus Henry Sicignano, III, President en Chief Executive Officer van 22nd Century. “Frankrijk is de eerste van vele Europese landen die dit jaar MAGIC 0 Very Low Nicotine-sigaretten zullen ontvangen en we zijn de uitrol van dit bijzondere product nu aan het versnellen.”

Over 22nd Century Group, Inc.

22nd Century is een plantenbiotechnologiebedrijf gericht op technologie die het mogelijk maakt om het nicotinegehalte in tabaksplanten en het gehalte aan cannabinoïden in cannabisplanten te verhogen of te verlagen door genetische manipulatie en plantenveredeling. De primaire missie van het bedrijf is om de schade veroorzaakt door roken te verminderen. Op dit moment bezit of beheert 22nd Century exclusief meer dan 200 afgegeven patenten en meer dan 50 patentaanvragen in de hele wereld. Ga naar www.xxiicentury.com of www.magiccigarettes.com voor meer informatie.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: dit persbericht bevat toekomstgerichte informatie, waaronder alle verklaringen die geen verklaringen over historische feiten zijn in verband met de intentie, het geloof of de huidige verwachtingen van 22nd Century Group, Inc., haar bestuurders of haar functionarissen met betrekking tot de inhoud van dit persbericht, waaronder maar niet beperkt tot onze verwachtingen voor toekomstige inkomsten. De woorden ‘kunnen,’ ‘zouden,’ ‘zullen,’ ‘verwachten,’ ‘schatten,’ ‘anticiperen,’ ‘geloven,’ ‘van plan zijn’ en vergelijkbare uitdrukkingen en variaties daarvan zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen te identificeren. We kunnen de toekomstige resultaten, het niveau van de activiteiten of de prestaties niet garanderen. U dient niet overmatig te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen die alleen gelden vanaf de datum dat ze werden gedaan. Deze waarschuwingen moeten in overweging worden genomen bij alle schriftelijke of mondelinge toekomstgerichte verklaringen die we mogelijk uitgeven in de toekomst. Behalve zoals vereist door de toepasselijke wetgeving, met inbegrip van de effectenwetgeving van de Verenigde Staten, zijn we niet van plan om enige van de toekomstgerichte verklaringen te actualiseren om ervoor te zorgen dat deze verklaringen de werkelijke resultaten, latere gebeurtenissen of omstandigheden weergeven, of het optreden van onverwachte evenementen weerspiegelen. U dient zorgvuldig rekening te houden met de verschillende meldingen gemaakt door ons in ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar eindigend op 31 december 2015, ingediend op 18 februari 2016, met inbegrip van het hoofdstuk ‘Risicofactoren,’ en onze andere bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission ingediende verslagen die proberen om de belanghebbende partijen op de hoogte te brengen van de risico’s en factoren die van invloed kunnen zijn op onze activiteiten, financiële toestand, de resultaten van de bedrijfsvoering en de kasstromen. Indien één of meer van deze risico’s of onzekerheden optreden, of indien de onderliggende veronderstellingen onjuist blijken, kunnen onze werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van die die verwacht of geprojecteerd worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Source: New feed

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *